השכפול לא הושלם

לפני כשבועיים לא התקשתה עירוני נתיבות לנצח את כפר שלם בגביע אך אמש זה הלך קשה יותר והקבוצות נפרדו בתיקו 1:1,פלס העלה את נתיבות ליתרון,ליברמן השווה בפנדל,נתיבות נותרה בסיום עם 9 שחקנים בלבד.

  • על ידי: מערכת גולר
  • 12-10-2010
  • 12:31

שבועיים עברו מאז נפגשו שתי הקבוצות בגביע המדינה,אז נתיבות ניצחה די בקלילות את הכפר וכנראה יאיר אסייג מאמן כפר שלם למד הרבה ממשחק זה מכיוון שאמש הדברים נראו די אחרת.

שתי הקבוצות הציגו שוערים חדשים כשבכפר שלם עמד בין הקורות מייק חן שוער הנוער לשעבר של מכבי תל אביב ומנגד היה זה עמי גניש הותיק שעמד בין קורות נתיבות במקומו של אשר אלחרר הפצוע.

פתיחת המשחק הייתה שקולה ודו צדדית שהכפר יוזמת מעט יותר.

בדקה ה-25 מוחמד חטארי המקומי נגח כדור מקרוב שכבר הכניע את כולם אך רומן חאוסטוב היה על קו השער והרחיק ברגע האחרון.

נתיבות התעשתה והחלה ליזום כשמכאן והלא היה זה יומו של מייק חן שוער הכפר שהציל שלושה שערים בטוחים,פעם ראשונה במצב של אחד על אחד מול פחימה,פעם מבעיטה חופשית של פלס ופעם מרגליי איציק פרץ.

בדקה ה-59 עלתה נתיבות ליתרון כשאבועיאדה הכניס כדור נהדר לדודו פלס שלא נכשל מול חן וקבע 1:0 לנתיבות.

 

פלס רוכב על פחימה,לא מפסיק לכבוש בנתיבות.(צילום:לירן דורף)

 

בדקה ה-65 הגיע הרגע המרכזי במשחק כשבתוך ערבובייה ברחבה נפל לפתע אסף חקאק בלמה של הכפר אל הדשא,השופט עדי תום סימן להמשיך ורק כעבור דקה ארוכה החליט סוף סוף להקשיב לקוונו,לגשת לעברו ולשמוע שדיא אבו עאידה נתן מרפק לעברו של בלם הכפר,אז נזכר השופט להוציא את האדום לעבר מגן נתיבות ולפסוק על פנדל לזכות הכפר אותו השלים בהצלחה דודי ליברמן שהשווה ל 1:1.

הכפר החלה ללחוץ את שער נתיבות אך לא הגיעה למצבים מסוכנים ברחבת יריבתה.

 

יאיר אסייג,מאמן כפר שלם יצא עם נקודה.(צילום:לירן דורף)

 

בדקה ה-89 הורחק גם מאור פחימה האורח בצהוב שני לאחר דיבורים מיותרים עפ השופט מה שלא מנע מנתיבות לגרד איכשהו את הנקודה מהמשחק הזה גם בתשעה שחקנים.

 

הוסף תגובה
תגובות