בגיל 23 סוגר מאור דוז מעגל וחוזר לצפרירים חולון על מנת לנסות ולהשאיר אותה בליגה א' העונה,אחרי שכבר היה בנוער של הפועל תל אביב,עדיין יש לדוז שאיפות קדימה והוא ממש לא מסתפק בליגה א'.ראיון השבוע של "גולר".
גיל:23
קבוצות עבר : "התחלתי כילד בצפרירים חולון שם שהיתי כשש שנים,אחרי זה עברתי לאכסניה של הפועל ת"א שם שיחקתי 7 שנים, חוויה בפני עצמה לגדול במועדון כזה מפואר ומטופח.
סיימתי נוער בהפועל ועברתי לשחק באורטודוכסים יפו שיחקתי שם עם אחי ג'קי שגם הוא עבר דרך ארוכה בכדורגל,לאחר מכן הייתי שנה אחת באזור שעשינו שם עונה טובה אבל לא הצלחנו לעלות ליגה..מקווה שהשנה הם יעלו כבר,הגיע הזמן!,שנה שעברה הייתי בצפרירים והשנה התחלתי את העונה בשקמה וחזרתי לצפרירים..יש פה בית חם ואנשים ממש טובים,זהו סוג של סגירת מעגל אבל אני מקווה שהדרך עוד ארוכה ואני אצליח להגיע לרמה יותר גבוהה בכדורגל הישראלי".
הקבוצה שהכי נהנית לשחק בה:"כמובן שבהפועל ת"א, זה חלום של כל ילד לשחק שם,מחלקת הנוער אני חושב הכי טובה בארץ, מטפחים שם שחקנים ונותנים להם את כל הידע שילד צריך כדי לשחק הכי טוב שיש."
המאמן שהכי נהנית לשחק תחתיו:"גילי לנדאו ללא ספק.הכינוי שלו היה אצלנו גילי כובע, אחד המאמנים הטובים שאני מכיר,גם לאלי חייט שאימן אותי בנוער מגיעה מילה טובה,מאמן מצויין."
מאור דוז(בכחול),חוזר לצפרירים לאחת פתיחת עונה לא מוצלחת בשיקמה.(צילום:לירן דורף)
ספר או סרט : "בגדול מעדיף סרטים,לא ממש חובב קריאה".
משחק שזכור לטובה:"במדי צפרירים מול נחלת יהודה אשתקד,סיימנו אמנם בתיקו 2:2 אך כבשתי ובישלתי במשחק הזה,אפשר לומר שבתקופת המשחק בבוגרים זה היה המשחק שזכור לי לטוב מבחינה אישית".
משחק שזכור לרעה:"כששיחקתי בהפועל אזור פגשנו בגביע המדינה את הפועל הרצליה,המשחק הסתיים ב 0:0 והלך לפנדלים שם החמצתי ופיספסנו עלייה לשלב הבא,זה היה רגע אכזרי".
איפה תהיה בעוד 5 שנים :"מאמין שבליגה גבוהה יותר ומי יודע,אולי אפילו אסגור באמת מעגל ואחזור להפועל תל אביב,זה החלום ואני מאמין שזה אפשרי".
מוטו בחיים:"חיה ותן לחיות"