הפועל בני מוסמוס – צעירי אום אל פאחם 0-4
שחקניו של זיאד אגרביה ממוסמוס סיימו את הפליאוף כמו גדולים עם ניצחון ענק 4-0 על צעירי אום אל פאחם בדרבי המשולש. עלי חביב אללה חוזר לכבוש עם צמד, זיאד מחאג'נה הוסיף שער משלו ומחמד אגרביה גם הוא. באום אל פאחם סיימו את העונה כמו גדולים ואפשר לנוח קצת לפני ההכנות לעונה הבאה. במוסמוס ישנה דריכות שיא לקראת משחקי ההכרעה בשבוע הבא.
זיאד ונסים אגרביה - מתכוננים למאני טיים (צילום: דוברות בני מוסמוס)
איחוד בני באקה – הפועל טירת הכרמל 2-0
שחקניו של חנא פרהוד מטירת הכרמל סיימו את הפליאוף בסטייל עם ניצחון חוץ בבאקה משערים של חסיב אבו רוקון ועובאדה חט'אב שסגרו את המשחק כבר לקראת סיום המחצית הראשונה. בבני באקה נתנו עונה יפה מאוד והתמודדו יפה בפליאוף נגד קבוצות שהיו ברמה מעליהם. בטירת הכרמל מתכוננים למשחקי ההכרעה בשבוע הבא.
חנא פרהוד - בדריכות שיא לשבוע הבא (צילום: אלמוג אליאס)
מכבי נוג'ידאת - בית"ר חיפה 0-3
שחקניו של עבאס סואן עם הראש בליגה א' כבר מזמן, אך סיימו את העונה עם טעם מתוק של ניצחון. שחקניו של אורן זילכה יכולים להתגאות בעצמם על עונה טובה, איכותית וספורטיבית שהם נתנו ויכולים לצאת למנוחה טובה לקראת העונה הבאה. אין ספק שהבל הרמות בא לידי ביטוי במשחק והמארחים לא היססו להבקיע שלושה שערים.
שחקני נוג'ידאת - חוגגים סיום נהדר לפליאוף (צילום: דוברות מכבי נוג'ידאת)

שחקני טירת הכרמל - יש להם סיבה לחייך (צילום: אלמוג אליאס)
- אתר גולר משתתף בצער של משפחת איציק בוקרה ז"ל אשר מסר את נשמתו לבורא בטרם עת. יהיה זכרו ברוך....ת.נ.צ.ב.ה.
- אביאל אפנגר חתם במכבי עירוני נתיבות
- משה דבורה חתם במכבי שעריים
- אבי חקון, שימי בן לולו, אור חורי ודודו סויסה חתמו במ.ס באר שבע
- יונתן כהן חתם במכבי עירוני אשדוד
- לכל משתמשי האפליקציה!! יש עדכון גירסה לאפליקציה!! שווה לעדכן גירסה!!
- מערכת גולר מזכירה לקוראים שתגובות בלתי הולמות, אישיות או שכוללים דברי נאצה לא יפורסמו,אנא שמרו על לשון נקייה