אין דין, יש דיין: אזור גברה על טירה
הפועל אזור ממשיכה את מסע ההישרדות שלה כשגברה על צעירי טירה במשחק על שש נקודות והבטיחה כמעט סופית עונה נוספת בליגה א'. איתמר דיין כבש את שער הניצחון אבל הוא כולו שייך למאמן המוכשר גולן שאול שהכין את שחקניו היטב והחדיר בהם לב ונחישות. גולן: "השחקנים שלי נתנו את הלב והנשמה היום". גל: "כל הקבוצה נלחמה ונתנה הכל על המגרש". דיין: "באנו להילחם על החיים שלנו" חדד: "הגענו דרוכים למשחק החשוב של העונה"
הניצחון המפתיע של הפועל לוד על נורדיה ביום חמישי הכניס את כל התחתית ללחץ. בהתאם הפך המשחק בין אזור לטירה עוד יותר קריטי עבור שתי הקבוצות. טירה ידעה כי היא חייבת ניצחון כדי לשמור על פער 4 הנקודות מלוד ואילו אזור לא רצתה לראות את כל התחתית מתקרבת אליה ומצד שני ידעה כי ניצחון יבטיח לה מעשית עוד עונה בליגה.
פתיחת המשחק הייתה שקולה ונראה היה כי שתי קבוצות הגיעו במטרה לנצח. אזור שיחקה עם שני חלוצים, בוזורגי ורחמים שעשו הרבה בעיות להגנת טירה בטח כשאיתמר דיין שיחק בקישור. טירה מנגד, ניסתה לשחק את הכדורגל הרגיל שלה אך תנאי המגרש לא איפשרו לה לעשות כן וכך ראינו שכל פס שלה לא מגיע ליעדו.
אזור אמנם לא הציגה משחק גדול מבחינת כדורגל אבל ללא ספק על המגרש עמדה קבוצה מחוייבת, עם המון נחישות והקרבה כשכל שחקן נתן מעצמו 200 אחוז. למרות זאת, במחצית הראשונה לא ראינו כדורגל טוב וגם מצבים בקושי.
במחצית השניה עלתה אזור ליתרון משער של איתמר דיין לאחר טעות קשה של שוער טירה, מהדי זועבי. לאחר השער אזור חזרה לאחור ושמרה חזק בהגנה ואילו טירה החלה לייצר מצבים. אך יום גדול של שוער אזור, אור יצחקי מנע את כל ניסיונות הכיבוש של טירה והיו הרבה כאלה.
לסיום: אזור עם ניצחון גדול שכנראה הבטיח את ההישארות שלה בליגה ושאפו ענק מגיע לה ובעיקר למאמנה, גולן שאול שלא בכדי מכונה "הקוסם".
מנגד, טירה קבוצה באמת טובה שיכולה לנצח כמעט כל קבוצה אבל חסרה רגל מסיימת. אבל אם תמשיך להציג יכולת כזאת אבל עם קצת יותר מזל, היא תצליח לשרוד בליגה.
אם ימשיכו לשחק כך, ישרדו בליגה. שחקני טירה.
באזור ראוי לציון את השוער הצעיר אור יצחק שהגיע ממכבי ת"א ונתן הצגה. האמת מפתיחת העונה הוא נראה מצויין. בהגנה ראוי לציון אפק חדד וכמובן חן נוגן הוותיק. בקישור איתמר דיין היה מצויין, חילק כדורים, ניהל את המשחק וכמובן כבש שער ניצחון ואת אדיר רחמים החלוץ שהיה גם הוא מצוין, נלחם על כל כדור וייצר הרבה מצבים לאזור.
אפק חדד: "ניצחון של עונה. אין כייף ואין מתוק מזה לנצח 1-0. התכוננו למשחק, באנו דרוכים עם המון לב ונשמה. לא היה הרבה כדורגל אבל נתנו הכל ואני שמח שרשמנו ניצחון חשוב. עדיין לא נשארנו בליגה אבל עשינו צעד חשוב לקראת זה".
איתמר דיין כובש שער הניצחון: "משחק קשה, באנו להלחם על החיים שלנו. הופענו כמו גברים. הכי כייף לסיים משחק כל כך חשוב עם שער הניצחון. לדעתי הניצחון הזה השאיר אותנו בליגה".
מאמן הפועל אזור, גולן שאול: "מה שאני תמיד אומר, השחקנים שלי רוצים, שחקנים שלי מחוייבים. לקחנו את המשחק עם המון לב ונשמה. ידענו לקראת איזה סוג של משחק אנחנו הולכים ואין גאה ממני שעשינו את המסע הזה צעד אחרי צעד. עדיין לא נשארנו, הדרך עוד ארוכה אבל עשינו צעד חשוב להשיג את המטרה הזו".
ג'ימי גל, יו"ר אזור: "הקבוצה בראשות המאמן גולן שאול נתנה הרבה לב ונשמה. כולם, מהשוער ועד אחרון השחקנים בספסל".
ניצחון ששווה כנראה הישארות. אזור חוגגת