העולה החדשה לליגה ב, עירוני אשקלון מתחילה להיערך לקראת העונה הבאה כשהודיעה על החתמתו של הבלם המצויין ישראל ראש לעונה נוספת. ראש, שבלט בעונה החולפת ביכולת יציבה, ניהול משחק מהקו האחורי ותרומה מנהיגותית, ימשיך לעמוד במרכז ההגנה של הקבוצה גם בעונה הבאה. ראש נחשב לאחד השחקנים המנוסים בסגל, ובמועדון מציינים כי נוכחותו על המגרש ומחוצה לו היא חלק משמעותי מתהליך הבנייה המקצועי לקראת העונה הקרובה.
מאמן הקבוצה, יאיר אזולאי, התייחס להחתמה ואמר: “ישראל הוא עוגן עבורנו – על הדשא ובחדר ההלבשה. הוא מביא יציבות, מנהיגות, ניסיון, ורוח לחימה שאין הרבה ממנה. אנחנו שמחים שהוא ממשיך איתנו, והוא חלק חשוב מאוד מהדרך שאנחנו בונים.”
ראש עצמו הוסיף לאחר החתימה: “אני שמח מאוד להישאר בעירוני אשקלון. זה מועדון שאני מרגיש בו בבית, ואני מגיע לעונה הזו עם הרבה רעב, מחויבות ומוטיבציה להוביל את הקבוצה להישגים. אנחנו בונים כאן משהו חזק – ואני שמח להיות חלק מזה.״
ישראל ראש, ממשיך עונה נוספת. צילום: דוברות אשקלון