מי יאמן בעונה הבאה את שמשון ת״א?
לאחר שנאבקו בתחתית בתחילתה של העונה שחלפה, הביאו את אורי קרגולה ועמו סיימו במרכז הטבלה, ראשי שמשון ת״א מכוונים בעונה הבאה בכל הכוח לעבר הצמרת הגבוהה. גם המעבר הצפוי למגרש הביתי החדש מגביר את המוטיבציה. השאיפה הראשונה היא להחתים מאמן כבר בימים הקרובים כשבנתיים ישנם מספר מועמדים לתפקיד בינהם קרגולה, אבייב, חכים וסירוטקין. אתר גולר עושה לכם סדר.
שמשון ת"א התחילה רע את העונה כשעד פגרת השזרוע החליפה שני מאמנים והתדרדרה על למקום הלפני אחרון. הגעתו של אורי קרגולה (החליף את אלי כהן) שינתה את המצב ושמשון החלה אט אט לטפס למעלה עד שהתייצבה במרכז הטבלה רחוק מאד ממאבקי הירידה.
כעת שואפים ראשי הקבוצה לחזיר אותה אל עבר הצמרת הגבוהה כשגם המעבר למגרש הביתי מגביר את המוטיבציה. לצורך כל מבקשים להחתים כבר בימים הקרובים מאמן. כרגע על הפרק, שלושה מועמדים:
חיים סירוטקין
אימן שם לפני שלוש שנים והשאיר את הקבוצה בליגה. בעונה שעברה אימן במ.ס. טירה והגיע עמה עד משחק המבחן על העלייה ללאומית נגד הפועל כפר סבא. העונה התחיל בטירה, עבר ללוד וסיים את העונה עם עלייה לליגה ב' עם מכבי כפר יונה.

חי אבייב, יוביל את שמשון ת"א לצמרת הגבוהה?
חי אבייב
המאמן הצעיר שאימן בעבר בליגה הלאומית והוביל את שמשון ת״א לעונה הגדולה ביותר שלה בגלגול הנוכחי כשהגיע לגמר המחוזי הדרומי והפסיד בדו קרב פנדלים בלתי נשכח לדימונה. את העונה החולפת החל בדימונה, התפטר במחזור החמישי ואפילו הספיק לעבור לקריית מלאכי לכמה ימים ומשחק אחד.
במידה ויחתום, יהיה מעניין לראות האם יצליח לשחזר את ההצלחה.
יוסי חכים
המאמן הוותיק שהוביל את הפועל מרמורק להישארות בליגה הוכיח הרבה נסיון וטקטיקה במשחקים הסופר חשובים של מרמורק. השאיר את מרמורק בליגה ללא מבחנים וסיום עונה נהדרת עם הקבוצה מרחובות יכול ללא ספק להוביל את שמשון ת"א לצמרת הגבוהה.

יוסי חכים, מהמאמנים המנוסים בליגה, הצליח עם מרמורק, האם יצליח עם שמשון ת"א? צילום: איתן ידגר
אורי קרגולה
המאמן שהגיע השנה ולקחת את הקבוצה כשהיא מתחת לקו האדום והביא אותה לעונה שקטה ורגועה. אמנם ע"פ סגל שחקנים היה יכול אולי לעלות לפלייאוף עליון אבל כאמור, נשאר בליגה בלי מאמץ ובהחלט הוא אופציה טובה לעונה נוספת בשמשון ת״א.
אז מי יהיה המאמן הבא של שמשון ת״א?
ראוי לעונה נוספת במשמשון? קרגולה (אביחי חיים)