תמונה ללא תיאור תמונה ללא תיאור
תמונה ללא תיאור

תחייתו של הסגול

הכח עמידר ר"ג הייתה שם דבר בכדורגל הישראלי, אך בשנים האחרונות דומה היה כי המועדון המפואר בדרך להיעלמות ממפת הכדורגל הישראלי כשירדה לליגה ב' והייתה קרובה לרדת לליגה ג' אך שרדה את משחק המבחן. אחרי עוד עונה של דשדוש, הכח הפכה העונה לקבוצת צמרת לגיטימית. האם זה יסתיים בעלייה?

  • על ידי: אוהד רון
  • 08-05-2025
  • 16:11

לפני שתי עונות היו אוהדיה הנאמנים ביותר של הכח ר"ג על סף ייאוש. הסגולים שהיו שם דבר בכדורגל הישראלי, מועדון פאר, שירדו בבושת פנים מליגה א', נשרו אל מבחני ההישרדות בליגה ב' והצליחו לשרוד בליגה במשחק האחרון. 


לא ניכנס לסיבות, הן היו רבות ומגוונות. אבדן הזהות, הניהול המפוקפק והכישלון המקצועי הן רק חלק מהסיבות שריסקו את הקבוצה. 
בתחילת עונת 2023/4 כמעט נרכשה הקבוצה ע"י עמותת גלי גיל, מאוכזבי הכח, אך ערעור שהוגש לבית המשפט המחוזי, הפך את ההחלטה והעביר את הזכות לעמותת גני תקווה. 


משם והלאה המועדון החל להתייצב. עונת 2023/4 הייתה עונת דשדוש אך זו הייתה יריית הפתיחה להתאוששות של הסגולים.
העונה זו הייתה אופרה אחרת. במהלך כל העונה הנוכחית, הכח דגדגה את שיפולי הצמרת וממש במחזור האחרון בכבשה את המקום החמישי כשהיא מנצלת תיקו דרמטי של בקעת הירדן מול בית"ר ר"ג וחולפת על פניה. 


בסיבוב הראשון היא פגשה את השנייה, מחנה יהודה שהפסידה את העלייה במו רגליה, במחזורי הנעילה. זו סבלה מתסמונת המקום השני, והכח ניצלה זאת כדי להשיג 1:3 גדול.


עם סגל צעיר שמחוזק בשחקנים וותיקים ומנוסים כמו גל פורת הבלתי נגמר ופיני מתנה, הכח חולמת להמשיך את החלום מול הוד השרון.

 

האם תוחזר עטרה ליושנה? 
נמתין ונראה

תמונה ללא תיאור

הסגול עולה? לליגה א?

הוסף תגובה
תגובות
נגישות