נסים אבו יונס: “ידענו לעשות את המהפך – המטרה ברורה והיא עליית ליגה”

בלם מכבי אחי נצרת מסכם ניצחון חשוב על צעירי טמרה, מדבר על האופי של הקבוצה, החיבור המושלם והחלום שנדחה בצד לטובת המטרה

  • על ידי: מוחמד אבוליל
  • 21-12-2025
  • 09:59

נסים אבו יונס, בלם מכבי אחי נצרת, היה מרוצה מאוד לאחר הניצחון המרשים על צעירי טמרה – משחק שבו הקבוצה נקלעה לפיגור מוקדם אך הגיבה במהירות עם מהפך מרשים.

 

“תמיד אחרי ניצחון ההרגשה מעולה, במיוחד למישהו כמוני ששונא להפסיד בכל דבר”, אמר אבו יונס. “גם כשנקלענו לפיגור, לא נלחצנו. אנחנו קבוצה מאוד מגובשת שעובדת כמו מכונה – לא מורידים רגל מהגז, משחקים התקפי ולא מוותרים לרגע”

.

על החיבור בתוך הקבוצה והלחץ סביב מאבק העלייה הוסיף:
“כשסגרתי באחי נצרת ידעתי בדיוק למה באתי ומה מצפים ממני – וזה רק למטרה אחת: עליית ליגה. החיבור כאן עם ההנהלה, השחקנים והאוהדים פשוט מושלם, וזה מורגש בכל משחק. יש לחץ? ברור, אבל זה לחץ חיובי שמרים אותנו”.

 

אבו יונס התייחס גם להשעייתו מגביע המדינה בעקבות חמישה כרטיסים צהובים:
“ברור שזה מאכזב, אבל אני מקבל הכול בהבנה. מה שצריך לקרות – קורה. מי שיותר מאוכזב ממני זה אורן שטרלינג שמלווה אותי, לפי הצעקות שקיבלתי ממנו…” (צוחק).

 

לסיום, הבלם שגדל בבני סכנין דיבר גם על קבוצת נעוריו:
“סכנין זה הבית, ותמיד יהיה לי מקום חם בלב אליה. אבל כרגע כל כולי עבור מכבי אחי נצרת והמטרות שלה. יש מטרה אחת מול העיניים – ואסור להסיט ממנה את המבט”

נסים אבו יונס חולם על עליה עם אחי

הוסף תגובה
תגובות