אורן פלאש לפני טירת הכרמל: “זה לא מאפיין אותנו – הפנים קדימה למשחק חשוב בבית”

מאמן הפועל עירוני כרמיאל יודע שהקבוצה הציגה יכולת פחות טובה בשני המחזורים האחרונים, אך משוכנע שהשחקנים יחזרו לעצמם דווקא במשחק הבית הקרוב.

  • על ידי: מוחמד אבוליל
  • 12-02-2026
  • 09:39

 

בהפועל עירוני כרמיאל כבר מסתכלים קדימה, אחרי שני משחקים פחות טובים מבחינת יכולת ותוצאות. בקבוצה יודעים שמדובר בתקופה קצרה שלא משקפת את העונה כולה, וכעת המטרה היא לחזור למסלול הניצחונות במשחק הבית הקרוב מול הפועל טירת הכרמל, שנאבקת על חייה בליגה.

מאמן הקבוצה, אורן פלאש, התייחס למצב:

“בשני המשחקים האחרונים היכולת שלנו הייתה פחות טובה, וזה לא משהו שמאפיין אותנו לאורך כל העונה. הוכחנו שאנחנו קבוצה יציבה שיודעת לשחק כדורגל טוב ולהשיג תוצאות.”

פלאש הוסיף והדגיש את חשיבות המפגש הקרוב:

“הפנים כבר קדימה ליום שישי. מחכה לנו משחק מאוד חשוב בבית נגד הפועל טירת הכרמל, קבוצה שנלחמת על ההישארות ותגיע עם הרבה מוטיבציה. אנחנו צריכים להגיע מרוכזים, עם אנרגיות טובות, ולחזור להציג את היכולת שמאפיינת אותנו.

פלאש נחוש לחזור למסלול הניצחונות, צילום עדי דטילס

הוסף תגובה
תגובות