הכדורגל יחכה: מאמן הפועל כרמיאל אורן פלאש עם המסר בתקופת המלחמה

“הכי חשוב לסיים את המלחמה בצורה טובה אחר כך נחזור לשגרה ולמגרשים”כך אמר אורן פלאש מאמן כרמיאל על המצב המורכב במדינה

  • על ידי: עידן לביא
  • 05-03-2026
  • 11:02

הפסקת הליגות והעצירה הפתאומית של הכדורגל תפסה את כל אנשי הענף באמצע העונה, אבל עבור מאמן הפועל כרמיאל, אורן פלאש, סדר העדיפויות ברור לחלוטין  קודם הביטחון, אחר כך הספורט.

“ימים מורכבים ולא פשוטים לכל מדינת ישראל,” אומר פלאש. “מכאן אני מחזק את כל חיילי צה״ל שיעמדו במשימות ויחזרו הביתה בשלום.”

לדבריו, למרות הגעגוע למגרש, כרגע יש דברים חשובים יותר:

“אנחנו בסך הכול שלושה ימים מאז שהופסק הכדורגל, ואני חושב שכרגע זה פחות חשוב. הכי חשוב לסיים את המלחמה הזאת בצורה טובה ואז לחזור לשגרה.”

בכרמיאל משתדלים לשמור על מסגרת מקצועית גם מרחוק. הצוות המקצועי וההנהלה בקשר רציף עם השחקנים, למרות שלא ניתן לקיים אימונים:

“כמובן שאנחנו בקשר עם השחקנים, הם קיבלו תוכנית אימונים מסודרת לתקופה הקרובה כי כרגע אי אפשר לחזור לאימונים.”

מבחינה מקצועית, העונה עדיין פתוחה לחלוטין מבחינת הקבוצה:

“אנחנו נמצאים לאורך כל העונה בפלייאוף העליון וגם עכשיו המיקום שלנו שם. נשארו שמונה משחקים לסיום  אי אפשר לדעת מה יהיה ומתי נחזור. כשמתחילה מלחמה אף פעם לא יודעים איך ומתי היא תסתיים.”

פלאש מסכם במסר של אחדות ותקווה:

“הכי חשוב שכל עם ישראל יהיה מאוחד וחזק, ננצח במלחמה בעזרת השם ונחזור לשגרה.”

בינתיים המגרשים שקטים אבל התקווה לחזרה לכדורגל עדיין חיה

צילום:עדי דטליס. אורן פלאש על המצב במדינה ועל הקבוצה שלו

הוסף תגובה
תגובות