הפועל רמת השרון, שנבנתה העונה עם סגל איכותי מאוד ושאיפות ברורות לעלייה, עדיין לא מצליחה להציג את היכולת שמצפים ממנה. מנגד, הפועל מחנה יהודה, העולה החדשה, ממשיכה להראות שהיא לא הגיעה לליגה א׳ כדי להיות תפאורה.
מחנה יהודה כבר עם שתי תוצאות תיקו בשני המחזורים הראשונים, ובמשחק הזה היא הייתה קרובה מאוד גם לניצחון. אחרי מחצית ראשונה פחות טובה מבחינתה, הקבוצה של רמי צבי נראתה טוב יותר במחצית השנייה ובדקה ה־69 יאיר שפונגין כבש והעלה אותה ל־0:1.
אחרי השער מחנה יהודה נסוגה לאחור וניסתה לצאת למעברים, אבל עמוק בתוך תוספת הזמן, בדקה ה־96, ריף מסיקה ניצל את הניסיון שלו וכבש את שער השוויון של רמת השרון.
מבחינת מחנה יהודה, יש כאן בהחלט תחושת החמצה אחרי שהניצחון כבר היה קרוב מאוד, אבל גם לא מעט סיבות להיות מרוצים. העולה החדשה נראית מסודרת, מחויבת וקשה להכנעה, וכבר אחרי שני מחזורים ברור שקבוצות יצטרכו לעבוד קשה מאוד מולה.
מאמן מחנה יהודה, רמי צבי, אמר בסיום:
“מחצית ראשונה פחות טובה שלנו. במחצית השנייה נראינו קצת יותר טוב וגם הצלחנו לכבוש ראשונים. אחרי השער, באופן טבעי, ירדנו אחורה ויצאנו למעברים.”
צבי הוסיף: “לצערי ספגנו את השוויון עמוק בתוך תוספת הזמן וזה מאכזב. יחד עם זאת, מעודד אותי שבמשחק לא טוב שלנו עם הכדור ועם עמידה טקטית טובה לא הפסדנו.”
לסיום אמר: “אני גאה בשחקנים שלי שעבדו, נלחמו והשאירו את הלב על המגרש. נמשיך לעבוד קשה ולהשתפר.

רמי צבי, מאמן מחנה יהודה, פתיחת עונה נהדרת לקבוצה שעלתה ליגה. צילום: שון בן ציון.