הפועל מרמורק העבירה את זכויות הניהול לעיריית רחובות

עכשיו אפשר להגיד באופן רשמי הפועל מרנורק/רחובות הועברה לידי עיריית רחובות . ישראל אברגיל:"מודה לכולם בעיקר לשותפיי לדרך. מעבירים את זכויות הניהול במועדון כשהבסיס שלו טוב. ובטוח שיגיעו להישגים"

  • על ידי: אוהד רון
  • 16-09-2026
  • 11:46

מועדון הכדורגל של הפועל מרמורק עבר באופן רשמי לידי עיריית רחובות ולמעשה האיחוד הגדול בעיר יצא לדרך כשזכויות הניהול עברו לידי העירייה. הנהלת מרמורק שכללה את ישראל אברגיל וחבריו עוזבים ובמקומם יגיעו אנשים מטעם העירייה. 

 

ישראל אברגיל מהנהלת הפועל מרמורק:"היום, בשעה טובה, הסתיים פרק משמעותי של 3.5 שנים, שבהן זכיתי להוביל את הפועל מרמורק רחובות כמנכ״ל המועדון וכחלק מקבוצת הניהול. היום עברה הקבוצה הבוגרת באופן רשמי לניהול העירייה. בימים הקרובים ימונו מנכ״ל ומנהל מקצועי חדשים, כאשר בשלב זה הצוות המקצועי והסגל הקיים ממשיכים ללא שינוי."

 

עוד מוסיף אברגיל:"אני ושותפיי לקבוצת הניהול מסיימים את התקופה הזו בתחושת סיפוק גדולה כאשר אנחנו מעבירים הלאה קבוצה טובה, מחויבת ואיכותית מבחינה מקצועית, עם סגל וצוות מקצועי שאנחנו מאמינים בהם, ומערכת ניהולית מסודרת ומאורגנת שמאפשרת להמשיך לעבוד ולהתקדם כבר מהיום הראשון. במהלך 3.5 השנים שבהן הובלתי את המועדון כמנכ״ל-בעלים, יחד עם שותפיי לדרך, עשינו את המקסימום כדי לשמור על המועדון, לייצב אותו, להתמודד עם לא מעט אתגרים ולקבל החלטות גם ברגעים לא פשוטים – ובעיקר לדאוג שהפועל מרמורק רחובות תמשיך להתקיים, להתחרות ולשאוף תמיד למצוינות.  אני בטוח שההנהלה החדשה תדע לקחת את הבסיס הקיים, להמשיך לבנות עליו ולהוביל את הפועל מרמורק רחובות (כרגע) ועירוני רחובות בהמשך למקום הראוי לה. בתקופת הניהול שלנו היו רגעים יפים ומרגשים, הצלחות, אתגרים,החלטות לא פשוטות, ובעיקר – הרבה מאוד אנשים טובים שליוו אותי בדרך. אני רוצה להודות מכל הלב לשותפיי, שהיו  איתי לאורך הדרך, לשחקנים, לצוותים המקצועיים, לאנשי המנהלה, לאוהדים ולכל השותפים שליוו וסייעו לנו בתחומים השונים. לכל אחד מכם היה חלק בדרך שעברנו יחד. אנו מעבירים את זכויות הניהול במועדון כשהוא עומד על בסיס טוב ונכון להמשך. הפועל מרמורק רחובות הוא מועדון מרגש והרבה מעבר למועדון כדורגל  פרוייקט משמעותי הסתיים, והפנים כבר לפרויקט הבא. מאחל לכולנו הצלחה רבה. 
וגמר חתימה טובה "

הפועל מרמורק, עוברת לידי עיריית רחובות. האם האליפות בדרך? צילום: דוברות מרמורק

הוסף תגובה
תגובות
  1. כלומניק (אופיר 16-09-2026, 12:43)
    מה עם ה270 אלף איך תקבל אותם רשם העמותות אומר שלא דיווחת הלך הכסף
  2. מקצוען (משה 16-09-2026, 17:44)
    מכיר אידית את ישראל.. מי שיקח אותו כמנכ"ל או מנהל מקצועי ירוויח! מקצוען ברמות
  3. לך ואל תחזור ישראל (אוהד מרמורק 16-09-2026, 20:19)
    ברוך שפטרנו מעונשו של זה אחד האנשים שאסור להם לדרוך בכדורגל
  4. אוהד רון (רפי 17-09-2026, 07:57)
    אוהד רון שונא שעריים תאכל את הכובע אמרתה לא יהיה קבוצה אחת לא מאשרים אחוד שונא שעריים מה תכתוב עכשו זבל
  5. איחוד מזויף (מוטי 17-09-2026, 08:30)
    על מה השמחה?אם קברתם את הכדורגל בעיר אם אין קהל מה עים הקבוצות הוותיקות?ראש העיר יזכר לגרעון שניסה להעלים את הכדורגל בעיר