דודו דרויש לוהט במכבי נווה שאנן: “עבדתי קשה בשביל הרגעים האלה״

אחרי שכבש שלושער והוביל את מכבי נווה שאנן לניצחון, שחקן ההתקפה דודו דרויש מדבר על ההופעה האישית, הפרידה מבאקה אל-גרבייה והבחירה בקבוצתו החדשה: “מהרגע הראשון הרגשתי שרוצים אותי ומאמינים בי”

  • על ידי: מוחמד אבוליל
  • 25-10-2026
  • 10:56

דודו דרויש ממשיך להוכיח את יכולותיו במדי מכבי נווה שאנן. שחקן ההתקפה, שהצטרף לקבוצה לאחר שעזב את באקה אל-גרבייה, רשם הופעה מרשימה עם שלושה שערים והפך לאחד מגיבורי הניצחון של קבוצתו.

“התחושות מצוינות. תמיד כיף לנצח, ובטח כשאתה מצליח לעזור לקבוצה עם שלושה שערים”, סיפר דרויש. “אני שמח על ההופעה האישית, אבל הכי חשוב מבחינתי הוא הניצחון והנקודות של הקבוצה. עבדתי קשה כדי להגיע לרגעים האלה, ואני מקווה להמשיך ביכולת הזאת”.

“אני שמח על הבחירה בנווה שאנן”

דרויש סיפר על ההחלטה להצטרף למכבי נווה שאנן ועל האמון שקיבל מאנשי המועדון ומהמאמן עומרי ביטון.

“בחרתי בנווה שאנן כי הרגשתי שזה המקום הנכון עבורי, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה אישית. מהרגע הראשון הרגשתי שרוצים אותי ושמאמינים בי. היו התעניינויות מקבוצות נוספות, אבל התחברתי למטרות של המועדון ולאנשים כאן, במיוחד לתחושה שקיבלתי מהמאמן עומרי ביטון. אני מאמין שבחרתי נכון”.

“העזיבה מבאקה הייתה על רקע כלכלי בלבד”

בהתייחסו לפרידה מבאקה אל-גרבייה, הבהיר שחקן ההתקפה כי מדובר בהחלטה שנבעה מסיבות כלכליות.

“העזיבה שלי מבאקה הייתה על רקע כלכלי בלבד. המועדון התקשה לעמוד בתנאי השכר שלי, ובסופו של דבר היה נכון עבור שני הצדדים להיפרד. אני מעריך את המועדון ואת האנשים שם ומאחל להם הצלחה. מבחינתי, אני מסתכל קדימה ושמח שהגעתי למכבי נווה שאנן”.

“יש לנו קבוצה שיכולה להגיע להישגים יפים”

למרות השלושער המרשים, דרויש כבר מסתכל קדימה ומאמין ביכולתה של קבוצתו להמשיך לצבור נקודות ולהתקדם.

“המטרה שלנו היא להמשיך לעבוד קשה, לצבור נקודות ולהיות תחרותיים בכל משחק. יש לנו קבוצה טובה עם שחקנים שרוצים להצליח, ואם נשמור על יציבות ונעבוד ביחד, נוכל להגיע להישגים יפים. מבחינה אישית, אני רוצה להמשיך לתרום עם שערים, בישולים ויכולת טובה ולעזור לקבוצה להשיג את המטרות שלה”

דרויש עם שלושער גדול , צילום מואיד עויסאת

הוסף תגובה
תגובות