קובי טרקה יועמד בפני ועדת משמעת

קובי לא שיחק באמצע השבוע, הועמד בפני ועדת משמעת פנימית. הסיבה: מתח ביקורת על התנהלות המועדון בפייסבוק. היו"ר ויקי ברנס: "כביסה מלוכלכת מכבסים בבית". האם מפלס המתח במגדל עולה, לקראת המשחק מול טבריה?

  • על ידי: איציק סלומון
  • 24-10-2012
  • 16:40

 שחקן הפועל מגדל העמק, קובי טרקה, הושעה מהקבוצה לשבוע ימים, ולא שותף במשחק האחרון נגד הפועל דליית אל כרמל, בשני האחרון. היום (רביעי) יעמוד טרקה בפני ועדת משמעת פנימית של הקבוצה. הרקע להשעייה היה ביקורת חריפה שמתח השחקן בפייסבוק על התנהלות הקבוצה והמאמן. במועדון החליטו לא לעבור לסדר, והשעו את השחקן.

 

קובי טרקה, הביקורת החריפה שלו בפייס בוק עלתה לו ביוקר...(צילום: לילך וייס) 

 

במגדל העמק זעמו על השחקן, היו שטענו שהוא חוצפן שמעז להעביר ביקורת על הקבוצה שלו, כאשר היא בלתי מנוצחת. יושב ראש הקבוצה, ויקי ברנס, סירב להתייחס לדברים, והסתפק בתגובה קצרה, לפיה "כביסה מלוכלכת מכבסים בבית".

 

הפועל מגדל העמק תארח היום (שעה 13:30) את עירוני טבריה. אורח הכבוד יהיה ראש העיר אלי ברדה. יושב ראש הקבוצה, ויקי ברנס, פועל להנמכת הגדרות, כדי שהאוהדים יוכלו לצפות במשחקים ביתר נוחות.

 

הוסף תגובה
תגובות