משה אוננה ומכבי יפו - כבר לא ביחד

לאחר התלבטויות רבות, הגיש אמש (ו') משה אוננה את מכתב התפטרותו להנהלת הקבוצה שקיבלה את בקשתו. חבר הנהלת מכבי יפו, אבי יקר, אמר על המועמדים להחליפו: "מכבי יפו לא פנתה לאף מאמן כרגע"

  • על ידי: אביחי חיים
  • 27-10-2012
  • 19:33

אמש (ו') לאחר ההפסד 1-0 לקריית גת, משה אוננה נראה בסיומו של המשחק כבוי ודי בודד למען האמת. האוהדים רצו שיתפטר וישים את המפתחות וכך קרה, בשעות הערב המאוחרות משה אוננה הגיש את מכתב התפטרותו להנהלה היפואית, שלא עמדה בדרכו ואישרה את מהלכיו.

 

משחקו האחרון של אוננה על הקווים. (צילום: אביחי חיים)

 

לאחר פתיחת העונה המאכזבת, ההפסדים וההשפלות אשר חוותה מכבי יפו העונה. משה אוננה התלבט רבות האם הוא יכול להוציא את העגלה מהבוץ. לאחר הניצחון המשכנע בשעריים, רבים חשבו שהנה יפו חוזרת וגם ביציעים האמונה חזרה, אבל לאחר ההפסד אתמול שעון החול של אוננה החל לנזול וזה היה רק עניין של זמן עד שיקבל את ההחלטה. אוננה החליט שהוא לא יכול להושיע את מכבי יפו והחליט להתפטר. יכול להיות מה שגרם לו להבין זאת, הוא הדיבורים מסביב בחדר ההלבשה של שחקניו שהראו לו שהוא כבר לא שולט בקבוצה. 

 

חבר הנהלת מכבי קביליו יפו אבי יקר, הגיב בנושא: "קודם כל חשוב לי לציין כי אף פנייה לא נעשתה למאמן כזה או אחר. אנחנו נביא את המאמן הכי מתאים למכבי יפו וכרגע אנחנו יושבים וחושבים מה לעשות".

 

לגבי הפרסומים השונים שנעשתה פנייה לשי מאור כזכור תחת חוזה באזור הגיב: "מכבי יפו מכבדת את עצמה קודם כל, אנחנו לעולם לא נציע חוזה למאמן שנמצא תחת חוזה אחר כי יש לנו כבוד הדדי למועדונים. יש ים שמות שרצים בראש, אבל אנחנו רוצים להביא מאמן שמתאים כמו כפפה למכבי יפו במטרה לעלות אותה לדרך המלך".     

הוסף תגובה
תגובות