ביום שישי (ו') אירחה הפועל כפר שלם את הפועל אזור למשחק קשוח באיצטדיון שכונת התקווה.
כפר שלם הגיעה למשחק זה, לאחר תוצאת תיקו מאכזבת עם קריית מלאכי. כפר שלם ידועה במשחק הקשוח והחזק שלה, ומול שחקניה הטכניים של אזור המשימה תהיה לא פשוטה.
מן העבר השני, הפועל אזור מגיעה לאחר הניצחון המרשים על לוד (0:4) שהחזיר את אזור למסלול הניצחונות.
כ-100 צופים טרחו להגיע לשכונת התקווה לראות את שתי הקבוצות, אך גילו במהרה שכדורגל גדול לא יהיה כאן.
בדקה ה-5 רפי סגל פורץ. סגל פרץ נהדר מהאגף השמאלי, עבר את אוליאל, והוציא כדור רוחב למתן לוטטי. האחרון, נסגר היטב ע"י חקאק והצליח רק לשחרר בעיטה חלשה לעבר שוערה של כפר שלם, משה והבה.
בדקה ה-12 גם הכפר מגיעה להזדמנות. שלומי לוי בעט כדור חזק ושטוח מ 20 מטרים, אבל רוזניקוביץ' היה במקום וקלט את הכדור בקלילות.
בדקה ה-26 הכפר ממשיכה ללחוץ. התקפה נפלאה בין שרעבי וחטארי, מוחמד השאיר לשלומי לוי שבעט חזק מ-15 מטרים אבל, רוזנקוביץ' משתטח נפלא ומונע מהכדור להיכנס לרשת.
בדקה ה-39 גל גבע התקדם ומ- 18 מטרים, שיחרר כדור חד למסגרת. והבה התעופף והצליח להדוף לקרן שלא נוצלה.
בדקה ה-42 ראובן שרעבי, בחן את רוזנקוביץ' אך השוער המנוסה הודף לקרן.
לפני תחילת המחצית השנייה, שי מאור (מאמן אזור) ביצע חילוף כאשר הוציא את קובי כהן והכניס במקומו את שי כחלון כדי לעורר מעט את ההתקפה.
שי מאור יודע שקבוצתו יכולה יותר. (צילום: שלמה אשר חיים)
בדקה ה-54 אזור תוקפת. יחיאל זכריה שחרר טיל מ- 22 מטרים, אשר כבר הכניע את והבה אך הכדור פגע במשקוף.
המשחק נרדם, הקהל השתעמם ובהחלט אכזבה גדולה משתי הקבוצות.
בדקה ה-90 חן לוי התעורר. קיבל כדור היישר לראש מרגליו של שירן היימן, אשר הצליח כבר לברוח מרועי אליהו, אך נגח מחמישה מטרים בזלזול מעל השער.
כך הסתיים המשחק, ללא שערים, כמעט ללא התקפות, ואפשר לומר שזה היה בזבוז זמן מוחלט של 100 הצופים שהגיעו לצפות במשחק. מאמנם של כפר שלם, שוקי סידס מסתכל לעבר המחזור הבא ורוצה לשכוח את המשחק
שחקני הכפר, מרוצים מהתיקו.
במחזור הבא, אזור תחפש את הנקודות במגרשה הביתי של ערד, כפר שלם מגיעה ליפו ומקווה לצאת משם בזול. מה שבטוח, משחק כמו שראינו ביום שישי, לא יחזור על עצמו.