זדה: שמח ומאושר להמשיך במכבי יפו

לצד הדיווחים ופנייתה של יפו להתאחדות לכדורגל, לחקור את אירועי מחזור הסיום של ליגה א' דרום, יפו התחילה להכין את הכנותיה לקראת העונה הבאה. הערב הוחתם מאמנה של קביליו, ליאור זדה, לעונה נוספת במועדון היפואי ללא כל קשר באיזו ליגה יפו תשחק

  • על ידי: אביחי חיים
  • 05-05-2013
  • 21:31

הערב נפגשו שחקני הקבוצה, הנהלת קביליו, נשיא הכבוד, אלי קליש, והצוות המקצועי לארוחה במסעדת בשרים בראשון לציון, בארגונו של הספונסר הראשי של יפו, "סלטי שמיר". ארוחת הגיבוש, התקיימה לאור כל השמועות והדיווחים באתרי תקשורת הספורט בארץ על מהלכי יפו הפועלים על מנת לחקור את פרשת קטמון -לוד. נכון לשורות אלה, המשחק הקרוב שבו תארח מכבי יפו את בית"ר כפ"ס, מתקייים כרגיל בשעה 16:15 באיצטדיון החדש בחולון.

 

דקות ספורות לאחר הארוחה, הוחתם ליאור זדה לעונה נוספת בתור מאמנה של מכבי קביליו יפו. אף אחד לא מסתיר את העובדה שליאור זדה נכנס עמוק ללב של האוהדים ושל הנהלת הקבוצה. הישגיו המקצועיים הוכיחו העונה שהוא בהחלט ראוי להמשיך עונה נוספת במועדון היפואי וכך נעשה. ליאור הוציא את יפו מבור עמוק בתחתית הטבלה, והביא אותם יחד עם שחקניו עד למקום הראשון שבוע לפני סיום העונה בליגה א' דרום.

 

 ליאור זדה, ממשיך עונה נוספת במכבי קביליו יפו. (צילום: אביחי חיים)

 

גורם בכיר ביפו מסר: "ליאור זדה הוחתם לשנה נוספת במועדון מכבי קביליו יפו, לא משנה באיזו ליגה הקבוצה תסיים את העונה. מכבי קביליו יפו תעשה את הכל על מנת לעלות ליגה מהפלייאוף העונה, השאיפה והרצון הוא להמשיך עם ליאור זדה בליגה הלאומית".

 

הנהלת מכבי קביליו יפו, הגיבה על החלטתה להמשיך את מינויו של ליאור זדה כמאמן הקבוצה גם בשנת 2013- 2014: "הוועד המנהל של העמותה אישר הערב את המלצתו של אילן אלפסי לממש את האופציה ולהאריך את חוזהו של המאמן ליאור זדה. לפיכך יעמוד ליאור זדה על הקווים של מכבי קביליו יפו גם בעונת המשחקים 2013/14 בכל ליגה שבה תשחק הקבוצה.
ליאור החל את דרכו במועדון העונה במחזור השביעי ומאז השיג 15 נצחונות, 6 תיקו, 3 הפסדים (71% הצלחה) והפרש שערים 24-52".

 

מאמנה של קביליו, ליאור זדה, מסר את תגובתו לאתר גולר 1, לאחר חתימתו הרשמית במועדון היפואי: "אני שמח ומאושר להמשיך במועדון מכבי קביליו יפו. אעשה הכל להצליח ולהביא אותו לליגה המתאימה"

 

 

הוסף תגובה
תגובות