אכזבה גדולה ועמוקה ניכרה על פניו של ליאור זדה, מאמנה של קביליו יפו, עם שריקת הסיום של השופט אלי חכמון. זדה בשארית מיתרי קולו הודה לקהל היפואי שקרא בשמו בסיום המשחק.
יפו היתה יותר טובה בכמה רמות מעל יריבתה היום בית"ר כפר סבא, אך נחלה בסיום הפסד צורב בניגוד גמור למהלכי המשחק. בפרק זמו של 4 ימים ספגה הקבוצה סימפטית, שתי מהלומות, כשבשישי הפסדיה את הכרטיס ללאומית, בפער של הפרש שערים נחות מקטמון והיום סיימה את העונה עם הפסד בפתיחת משחקי הפלייאוף לבית"ר כפר סבא.
ליאור זדה. " מרגע זה אתן הכל, בכדי ששנה הבאה נסיים מקום אחד יותר גבוה".(צילום:אביחי חיים)
ליאור זדה מאמנה של קביליו יפו בסיום המשחק: "המזל לא היה איתנו היום, עשינו משחק טוב, הגענו להמון מצבים, מנענו מכפר סבא לפתח את המשחק הרגיל שלה, אך הרבנו להחמיץ ונתקלנו ביום אדיר של אסף רז שוערה של כפר סבא.
לא כייף לסיים עונה בהפסד, כואב לי על הצוות הניהולי, השחקנים והקהל המדהים שתמך בנו לאורך כל העונה, היום זה סיפור העונה של מכבי יפו, עונה בה היה חסר לנו משהו קטן לעמוד במטרה".
אילן אלפסי. "מודה לאילן על ההזדמנות שנתן לי" .(צילום:אביחי חיים)
"אני מודה לאילן אלפסי על ההזדמנות שנתן לי, לשחקנים המדהימים שלי ולכל הצוות, אני מרגיש ואתן הכל שיפו תסיים את העונה הבאה במקום אחד יותר גבוה, מרגע זה כל כולי נתון לכך, נבוא מחוזקים יותר שנה הבאה ואני מאמין ובטוח שהעונה הבאה תהיה של קביליו יפו".