יותם זיגדון חתם בשעריים

שוערה המחליף של בית"ר ת"א-רמלה, יותם זיגדון, חתם לעונה במכבי שעריים. יו"ר מכבי שעריים, אבי לודריק: "החתמנו שוער צעיר ומצויין שישדרג אותנו מבחינה מקצועית ויביא אותנו לעונה טובה בע"ה". יותם זיגדון:"שמח להגיע למועדון גדול כמו מכבי שעריים".

  • על ידי: אביחי חיים
  • 20-06-2013
  • 22:38

יותם זיגדון, שוערה המחליף של בית"ר ת"א- רמלה בן 24 וצוות המנהלתי והצוות המקצועי של שעריים בראשותו של מאמן שעריים, עובד לוי, מאמין בבחור על מנת שיהיה שוער ראשון ומוביל בצד הכחול - לבן של רחובות.

 

אבי לודריק ויותם זיגדון ברגע החתימה. (צילום:יח"צ)

 

יו"ר שעריים, אבי לודריק: "אני מאד שמח שמכבי שעריים הצליחה להביא שוער מוכשר מהליגה הלאומית. מדובר בשוער שישדרג אותנו מבחינה מקצועית. אני בטוח שזאת רק ההתחלה של ההחתמות במכבי שעריים לעונה זו. אנחנו נעמיד בע"ה קבוצה טובה ואטרקטיבית כי זה מה שמגיע לקהל הגדול והנאמן שלנו. בהזדנות זו אני רוצה להודות לשוער שלנו צחי גיגי, על העונה האחרונה . צחי נכנס לי ללב ואני בטוח שעוד ישמעו עליו, הוא שוער מצויין שצפוי להתקדם בקריירה. ומכאן אני שולח את ברכתי ואהבתי אליו. אין ספק שהוא נכנס ללב האוהדים".

 

יותם זיגדון בתגובה:"שמח להגיע למועדון בסדר גודל של מכבי שעריים. בטוח שנעשה עונה מוצלחת וחשוב לי לשמח את הקהל האוהדים הגדול של מכבי שעריים. בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לבית"ר ת"א על חמש שנים נהדרות."

 

יותם זיגדון, שוערה החדש של מכבי שעריים. (צילום: יח"צ)

הוסף תגובה
תגובות