בקריית מלאכי עדיין מבכים את ההפסד לבית"ר כפ"ס, והשחקנים בקבוצה מתכוננים בדריכות למשחק הבא מול באר יעקב, באותו מגרש בו הם שיחקו נגד בית"ר כפ"ס ביום שישי האחרון. איש לא ציפה שקריית מלאכי תפסיד במשחק הזה, אך תנאי המגרש ככל הנראה השפיעו על השחקנים והם ירדו מנוצחים.
קפטן הקבוצה אוהד יוסף לא מחפש תירוצים, אך הוא יודע שקשה מאוד לשחק בבאר יעקב: "המשחק בכלל לא התעלה לרמה גבוהה. המגרש קטסטרופה אבל זה לא תירוץ, לא באנו למשחק חד וחלק. אבל הליגה עוד ארוכה"
בקריית מלאכי לא בנו על הפסד כבר בפתיחה לבית"ר כפ"ס, "זה היה משחק בית שלנו, אבל לא שיחקנו בבית בגלל שהמגרש שלנו לא אושר וזה מתסכל" אומר הקפטן, ומבהיר: "יש לנו סגל טוב, סגל טכני מאוד, אבל לא למגרשים כאלו. יש לנו ביום שני נגד באר יעקב אצלהם בבית, שוב במגרש הזה, אבל הפעם נדע איך לבוא ולהתמודד בתנאי המגרש. אנחנו כבר מכירים את כל הבורות. נקווה שנצא משם עם נקודות"
אוהד יוסף. "מקווה שניקח את הנקודות" (צילום: רועי אסרף)
גם השוער רן קדוש מסרב להתרגש מההפסד לבית"ר כפ"ס, והפתיע עם הבקיאות שלו בליגות א' כשאמר: "גם עפולה הפסידה מחזור ראשון שנה שעברה ואסי גלבוע לפני שנתיים, כולם זוכרים איפה הן סיימו. טוב שזה בא עכשיו ולא בשלב מאוחר יותר. ביום שני כולם יראו קבוצה אחרת על המגרש"
כאמור, קריית מלאכי תגיע למשחק חוץ קשה מול באר יעקב שניצחה את אזור ביום שישי 0:2 וסיפקה את הפתעת המחזור. יהיה מעניין לראות איך חניכיו של שרון מרציאנו יגיעו למשחק לאחר הניצחון הנפלא שהשיגו.
בקריית מלאכי מקווים שכבר במחזור השלישי (11.10) יוכלו לארח במגרשם הביתי, הפעם את הפועל אזור החזקה במפגש פיקנטי בין שי מאור לאוהד בוזגלו שכזכור היו ביניהם מספר חילוקי דעות על שחקנים במהלך הפגרה.