קרטה לא סגר. קרוב לגבעת אולגה

השוער שהיה באימון של כפר קאסם לא התחבר לקבוצה ולמאמן והחליט לא לחתום. קרטה מחזיק בהצעה מגבעת אולגה וצפוי לחתום. פנייה תיעשה לאלירן אוחיון שאמר: "מאושר בכפר קנא"

  • על ידי: ארז נעמן
  • 28-10-2013
  • 10:56

סאגת השוער מסרבת להסתיים. לפי שעה לא ידוע מי יעמוד בשערה של הקבוצה במשחק ביום שישי (אולי נור סרסור?) ובכפר מחפשים בנרות אחר שוער בכיר.

 

אמש יקיר קרטה נכח באימון והשחקנים מספרים שהשוער לא התחבר ונראה היה כי אין לו חשק להיות במועדון. לאחר האימון התקשר קרטה לסירוטקין ואמר לו שהוא לא מרגיש שזה המקום הנכון עבורו, המאמן קיבל את בקשתו של קרטה.

 

סירוטקין כרגע אובד עצות, מכיוון שנכון לעכשיו אין מי שיעמוד בשערה של כפר קאסם ביום שישי, ושמו של אלירן אוחיון, שוערה של כפר קנא מליגה ב' עלה כמועמד. השוער, אליו עוד לא נעשתה פנייה רשמית, אמר הבוקר: "זה מחמיא לי, אבל אני מאושר בכפר קנא, אני במקום מצוין ולא חושב לעזוב"

 

בתוך כך, נודע שליקיר קרטה יש חוזה מוכן כבר בגבעת אולגה, וככל הנראה זו הייתה אחת הסיבות שלא חתם בכפר קאסם. היום בשעות הצהריים אמור יקיר לחתום בקבוצה מהשרון, זאת לאחר שהצוות המקצועי הביע אכזבה מיכולתו של השוער נמרוד כהן במחזורים האחרונים.

 

אלירן אוחיון. "מאושר בכפר קנא" (צילום: לילך וייס)

הוסף תגובה
תגובות