בשבוע שלאחר פסטיבל שלום עקיבא ,לאחר שכבר סיכם בדליה ולבסוף העדיף להישאר בבית, נשמו לרווחה בעיר הכינרת וקיוו לקצת שקט ואם אפשר גם ניצחון מתוק באולגה שיקרב אותם לצמרת. שתי הקבוצות צמודות זו לזו ערב המחזור כאשר אולגה מגיעה חבולה בעקבות ההפסד הצורב בבית שאן.
המשחק נפתח בצורה חד צדדית כאשר גבעת אולגה מכתיבה את הקצב, וכבר בדקות הראשונות הגיעה לשני מצבים מצוינים לעלות ליתרון,בדקה ה-9 גמליאל פרץ עם משחק מצוין מוצא את גומה שנוגח טוב משבעה מטרים סמוך לקורת שערו של זיסקינד.
כעבור חמש דקות שוב פרץ הפעלתן עם פריצה סוחפת דרך אגף שמואל מהתל במגן שליו ברוור ומול זיסקינד בועט לא טוב החוצה. טבריה ניסתה לצאת מההלם עם הרמות לא מדויקות של עקיבא בעיקר ,איתם הסתדרה לא רע הגנת אולגה ,בדקה ה-28 מתפרצת מסוכנת מימין , צירוף מסירות בין עקיבא לאלמקייס שמוצא עצמו לבד מול קרטה שיוצא מצוין ומציל שער בטוח.
גמליאל פרץ רץ לאייל עמר. המצטיין במשחק
המחצית השנייה נפתחה וטבריה במשחק, שליטה מוחלטת בדקות הראשונות ואז מגיע גם השער הראשון במשחק. דקה 51, הרמה למרכז הרחבה, קרטה במיקום לא טוב מאפשר לשלום עקיבא לנגוח מקרוב ולעלות ליתרון 0:1 לטבריה. היתרון הטברייני מחזיק בדיוק דקה ובהתקפה הראשונה גמליאל פרץ, מי אם לא הוא, עושה צחוק מהגנת טבריה ומול זיסקינד מגלגל פנימה 1-1 ,ונראה שאולגה חזרה לעניינים והחלה תוקפת ומנסה לעלות ליתרון.
בניגוד לקורה במגרש דווקא טבריה עם מהלך כדורגל יפה בדקה ה-57 שכלל חילופי מסירות בין ברוור ועקיבא שמבשל מצוין לאלמקייס 2-1 מדהים לטבריה.
שחקני אולגה. ניצחון ענק על טבריה
בדקה ה-59 חלה התפנית כאשר שער השיוויון של אולגה הגיע מרגליי אסי גומה היישר מנקודת הקרן, כדור שהטעה את שוער טבריה ונכנס פנימה. שש דקות חלפו ועבירה שטותית גרמה לכדור עונשין לטובת אולגה אסי גומה לוקח אחריות ומכניס כדור אומן לפינת החמש ומשם שולח המגן אופק בן טולילה את הכדור לרשת 2-3 לגבעת אולגה.
שחקני טבריה ניסו בכל כוחם להשוות את התוצאה ולחצו את האולגאים לשערם, אך דווקא אולגה הייתה זו שיכלה להגדיל את התוצאה עם שתי מתפרצות של אחד על אחד שרק במזל גדול לא נגמרו ברשת.
חוגגים עם הקהל. אולגה קבוצה נהדרת
בתוך תוספת הזמן בת ה-5 דקות שהוסיף השופט נכבש השער היפה במשחק. התקפה מסודרת מצד ימין דרך אלון נגר שמגיע עד לנקודת הקרן ומשם מוציא רוחב שטוח לגמליאל פרץ שמחמישה מטרים יכול בקלות לכבוש ,החליט לפתוח רגליים ולהשאיר את הכדור למיכאל בן חמו שכבש מקרוב ונתן את האות לחגיגה 2-4 ענק לחניכיו של אייל עמר שביום בהיר יכול לראות את הדרך לעבר הפלייאוף העליון.
מאמן אולגה אייל עמר בסיום: "מחצית שנייה טובה שלנו ,אך יחד עם זאת אסור לנו לספוג פעמיים בבית,שמח שגילינו אופי וידענו לנצח משחק חשוב. לגבי הצמרת, יש קבוצה טובה, ננסה להתחזק בחלק הקדמי ואני בטוח שניתן עונה טובה"