לאחר ההפסד של הקבוצה במשחק הדרבי אמש, הודיע עובד לוי על התפטרותו. מאותו הרגע החלו לצוץץ מספר שמות של מאמנים אשר מועמדים להחליפו, כיאה לתפקיד יוקרתי בליגות הנמוכות.
בין רשימת השמות שעומדים על הפרק ישנם כרגע שני מאמנים מובילים. חיים סירוטקין, אשר לאור גל האלימות שסובב סביב קבוצתו אולי יעזוב את כפר קאסם ויעבור לשעריים. כמו כן, מועמד מוביל הינו איציק עובדיה, מאמן קבוצת הנוער של עירוני אשדוד, אשר ידוע בקשריו האדוקים עם ליאור שוקרי היו"ר החדש (במקביל לאבי לודריק) של שעריים.
אבי לודריק אמור לטוס היום לחופשה בלונדון, אך הנהלת שעריים תתכנס היום בערב ותקבל החלטה. בגזרת האוהדים קיימת התמרמרות וזעם רב כלפי יו"ר העמותה, שמחה גד, והם מתכננים להפגין ולדרוש את התפטרותו. אחד האוהדים אמר: "הקהל מתכוון לעשות להם את המוות, נמאס מהביזיון הזה, הבעיה שלנו היא אך ורק שמחה גד ולא עם אבי לודריק".
גם יהודה זגורי הציע אמש את מועמדותו למשרת המאמן, במועדון אמרו על כך: "יהודה זגורי הוא מאמן טוב אך בשלב זה, אנו מחפשים מעמד בכיר שיצעיד את המועדון להישגים". גם מאיר כהן, המאמן שהתחיל את העונה בעמישב ועזב למרות הצלחתו בקבוצה, מועמד.
כנראה שלא יהיה משעמם בגזרת שעריים בימים הקרובים.