אוהד רון מארח את רפי אזולאי : תחזית ליגה א' דרום מחזור 15

אוהד רון מארח' והפעם את מנכ"ל קרית מלאכי, רפי אזולאי. רפי חושב שמרמורק יעצרו מול הפועל אזור. קרית גת כפר קאסם וכפר שלם ינצחו ויצמצמו פערים מהמובילה. מעניין כבר אמרנו?

  • על ידי: אוהד רון
  • 10-01-2014
  • 08:25

הפעם החלטתי לארח את מנכ"ל קרית מלאכי, רפי אזולאי.  למי שלא יודע, רפי, עד לפני שלושה חודשים היה אוהד שרוף של הקבוצה ואחד מראשי חוג האוהדים אשר מכונה "אנג'לס". כאשר "חרב" הונחה על צוואר הקבוצה בצורת סגירת המועדון, הוא ואוהדים נוספים התארגנו והביאו לעזרתם את מושיק אלימלך לתפקיד היו"ר, לקחו את השליטה בקבוצה לידיים שלהם. הוא נמצא בתפקיד כבר מעל שלושה חודשים, ואולי נחשב למנכ"ל הצעיר בליגות הנמוכות.

 

הקהל של מלאכי חוגג. רק שימשיכו לחגוג בניצחונות.(צילום: יח"צ)

 

ונעבור למשחקים:

בני אילת- מכבי קביליו יפו, יום שישי, אילת, 11:30

מבחינתי זה משחק העונה בשביל אילת. הפסד, והם לדעתי יכולים כבר להתכונן לליגה ב'. ניצחון, והם מתקרבים למטרה שלהם-הישארות בליגה. מנגד, מכבי יפו מגיעה בכושר מצויין לאילת. 2 ניצחונות רצופים מקנים הרבה שקט למערכת מיפו. הימור שלי: אילת ינצחו.

 

רפי אזולאי: אילת קבוצה טובה שיודעת להילחם במיוחד נגד הקבוצות הגדולות ונגד יפו, הם יגיעו כמו אריות למרות כל הבעיות מסביב. מנגד, יפו בתקופה טובה למרות ההפסד בגביע תרד לאילת וסביר להניח עם צבא האוהדים שלה שייתנו לה להרגיש בבית. משחק שיהיה קשה מאוד לצפות את התוצאה הערכה שלי תיקו.

 

מכבי עירוני עמישב - מכבי "חמי יואב" קרית גת, שישי, מושבה סינטטי, 12:00

עמישב הקבוצה אולי הכי ביתית בליגה. לא זכור לי מתי הפסידו בבית. מנגד קרית גת אומנם צוברים את הנקודות ומנצחים בשיניים אבל נגד מכבי "מגמדוב" עמישב זה לא יספיק. הימור שלי: תיקו.

 

רפי אזולאי: עמישב לא פוגעת למרות שמשחקת טוב. יש שם שחקנים טובים, ומאמן מעולה אבל בינתיים הקבוצה לא מתחברת כמו שרוצים, קרית גת עם סוללת הרכש שלהם מראה כדורגל טוב למרות חילופי המאמנים אין ספק שהשקט שליאור זדה משרה על המועדון יעשה להם רק טוב. הימור שלי: קרית גת מנצחת

 

שלומי משה. תמונה אחת אומרת הכל. האם הוא יחגוג מול עמישב? 

 

הפועל מחנה יהודה- מכבי קרית מלאכי, שישי, מחנה יהודה, 12:30

מחנה יהודה חייבת לנצח את קרית מלאכי. מלאכי מצידה מרשימה אותי מאד לאחרונה, ואת המשחקים שהיא צריכה לקחת היא לוקחת ולרוב אף מנצחת (מול קבוצות התחתית). מחנה זה אחד מאותם משחקים שמלאכי חייבים לנצח. למרות זאת, הימור שלי: תיקו.

 

רפי אזולאי: מחנה יהודה קבוצה טובה, יש לה הגנה טובה אבל חסר לה התקפה. עם חיזוק נכון היא יכולה לטפס למעלה. מלאכי? אני משוחד, אבל אני חייב לומר שיש כאן חבורה של גברים שמשחקים עם הלב והנשמה למרות כל הבעיות מסביב וזה לא מובן מאליו!! הערכה שלי, מלאכי מנצחים עם דחיפה של הקהל האדיר שלנו!

 

הפועל מרמורק- הפועל אזור, שישי, מרמורק, 13:30

לא יודע למה, אבל כל השבוע אני בתחושה שמרמורק לא מנצחים השבוע. לא ברור לי למה. מצד שני, אזור שיחקו באמצע השבוע נגד נצרת עלית והפסידו, הם סוחבים הרבה פצועים ומורחקים. אני לא מאמין שיש לאזור הרבה סיכוי לעצור את מרמורק. אך תחושת הבטן שלי היא שמרמורק לא מנצחת ולכן ההימור שלי שהמשחק יסתיים בתיקו.

 

רפי אזולאי: "מרמורק דורסת את הליגה אין פשוט מילה אחרת. קבוצה מחוברת עם קהל אדיר מנגד אזור בתקופה טובה הצליחו לחבר כמה ניצחונות ועלו על הגל. הם מרגישים ביטחון, במיוחד בגלל מי שעומד להם בין הקורות השוער יניב בן ישי

הערכה שלי: תיקו עם יתרון קל למרמורק בגלל הביתיות.

 

מרמורק מודה לקהל האדיר שלה. (צילום: רפי נחמיאס)

 

בית"ר כפ"ס- מכבי באר יעקב, שישי, לויטה כפ"ס, 13:30

כפ"ס שוב פיטרה את המאמן. והפעם החזירה את חיים סירוטקין. המאמן שבנה את כפ"ס בשלוש השנים האחרונות. מצד שני, באר יעקב קבוצה מפורקת והרבה אני לא רואה אותם עושים מול כפ"ס. כפ"ס עם ההתלהבות של החלפת המאמן, הבאת אלעד כהן תוסיף הרבה מחץ. לטעמי מדובר במשחק חד צדדי. כפ"ס תתן לבאר יעקב בראש!! הימור שלי: כפ"ס תנצח בקלות.

 

רפי אזולאי: כפר סבא בתקופה גרועה מאוד. מקום לפני אחרון למרות כל השחקנים שהביאו הם לא הצליחו להתרומם אבל אולי השינוי בעמדת המאמן כאשר סירוטקין יכניס בהם רוח חדשה יוביל אותם למקום שהיא צריכה להיות בו באמצע הטבלה. באר יעקב, עושה רושם עם כל הקשיים הכלכליים עושים חיים קשים לכל הקבוצות שמגיעות אליהם. גם כאן, לא יהיה לכפ"ס קל להוציא מהם נקודות. הערכה שלי:  תיקו

 

מ.ס. כפר קאסם- נס ציונה, שבת, וינטר, 18:00 -ללא קהל.

כפר קאסם החליפה מאמן, והביאה את סמיר עיסא. מצד שני, צחי טיאר עזב את נס ציונה. אין יתרון ביתיות כי המשחק בוינטר ללא קהל. כפר קאסם יבואו מעודדים מהניצחון הגדול על הפועל ירושלים, וירצו להמשיך את המומנטום החיובי. אני מאמין שכפר קאסם ינצחו. 

 

רפי אזולאי: כפר קאסם עם חומר השחקנים הכי טוב בליגה. ראינוו זאת במשחק הגביע מול קבוצה מליגה גבוהה יותר. לא משנה איזה מאמן יביאו, הם יעלו ליגה בסוף העונה. לעומת זאת, נס ציונה סיימה את העונה לפי דעתי במיוחד עם העזיבה של המאמן ואחת המועמדות העיקריות לרדת ליגה. הערכה: הכפר מנצחים בקלילות.

 

אוהדי שעריים, רוצים לנצח את בת ים ולחכות למעידה של מרמורק. (צילום: איתמר מורז)

 

מכבי עירוני בת ים- מכבי שעריים, שבת, בת ים 20:00

בת ים נתנה שלוש ליפו ביום שלישי בגביע. פיני בלילי ויוסי פליקר כיכבו. שעריים שיחקה השבוע מול אשקלון והפתיעה בגדול, והוכיחה שיש להם קבוצה מצויינת. שתי הקבוצות יגיעו לשחק כדורגל חיובי. הימור שלי: שעריים ינצחו.

 

רפי אזולאי: למרות העפלה שלהם בגביע, בת ים לא פוגעת העונה ונראה שכל השינויים בעמדת המאמן שם גורמת לקבוצה להיות לא מרוכזת בלשון המעטה. יש שם חומר שחקנים טוב. שעריים לעומת זאת גם לא מראה יציבות,  כשהם מנצחים הכל ורוד וכשהם מפסידים כל העולם שלהם מתהפך וכבר מחפשים שינויים בכל העמדות. כולל הנהלה יש שם קבוצה מצויינת אם יורידו שם מעט את מפלס הלחץ, אין ספק שנראה אותה בצמרת הליגה הערכה שלי: שעריים מנצחת

 

הפועל כפר שלם- מכבי ב"ש, שבת, שכונת התקווה, 20:00

כפר שלם מנצחת בקצב מדהים. נמצאת כבר במקום השלישי בטבלה. במכבי ב"ש בעיות התקציב מתחיל להשפיע על היכולת. הקבוצה פשוט לא אותו דבר, ניסו אביטן, מאמן הקבוצה, התפטר השבוע ומספר שחקנים רוצים לעזוב. הימור שלי: כפר שלם ינצחו

 

רפי אזולאי: למרות שהפסידו בגביע בדקות הסיום, כפר שלם היא הקבוצה הכי יציבה בליגה. מציגה כדורגל יפה מרגל לרגל, קבוצה שמשחקת לפי דעתי ללא לחץ וציפיות. השחקנים שם משחקים בכיף, ולכן התוצאות הטובות. באר שבע בתקופה לא טובה למרות שהתחילה טוב אבל קבוצה מסוכנת מאוד כפר שלם צריכה להיזהר לא ליפול קורבן להתפוצצות שלה.

 

הערכה באר שבע מנצחת

הוסף תגובה
תגובות