מכבי ב"ש על סף קריסה טוטאלית

על פי גורמים המקורבים למועדון, אפרים אביגדור ירד למחתרת ולא עונה לטלפונים של השחקנים, שלא קיבלו שכר בחודשיים האחרונים. השחקנים חוששים לקריירה שלהם ואין עם מי לדבר. הקצבות? לא מהעירייה ולא ממרכז מכבי. האם ב"ש תיעלם מהמפה?

  • על ידי: ארז נעמן
  • 16-01-2014
  • 12:04

זה לא סוד שמועדון הכדורגל של מכבי ב"ש סובל מבעיות כלכליות, אך כעת נראה שהן אינן ניתנות לגישור. למועדון אין הקצבות מהעירייה, ואינו מקבל כסף ממרכז מכבי, כך מספר גורם המעורב בתהליכים המשפטיים במועדון.

 

בינתיים, כזכור, ניסו אביטן עזב את הקבוצה ואין מאמן חדש באופק. מלבד זאת, האימונים לא מתקיימים או אימון כן שניים לא. "אפרים אביגדור ירד למחתרת ולא עונה לטלפונים של השחקנים שלא קיבלו משכורות חודשיים ואף יותר. השחקנים חוששים לקריירה שלהם ואין עם מי לדבר כי הוא לא מוכן לשחרר אף שחקן וטוען שזה לא מעניין אותו בכלל". אמר אותו גורם.

 

ליאל זגורי. המלפפון החם של החורף? 

"אפרים מנצל את העובדה שכל פנייה לבוררות לא תסתיים לפני תום מועד ההעברות והופך את השחקנים לשבויים, נודע לי שיש שחקנים שאפילו איימו על אביגדור בנוגע לשחרורם".

בנושא אחר, השחקן הבכיר ביותר של מכבי ב"ש, ליאל זגורי, מבוקש על ידי קבוצות מהליגה הלאומית וכן מכבי שעריים, מרמורק, בית"ר כפר סבא וקריית גת.

הוסף תגובה
תגובות