כהן: "רוצים להבטיח את השארותינו בליגה"

חלוצה של בית"ר כפ"ס, אלעד כהן, לא מסתנוור מהניצחון על קריית גת מהמקום השני בטבלה ויודע שהמטרה העיקרית שלהם היא להחזיר את ימי העבר: "לחזור להיות מועדון חזק בצמרת הטבלה"

  • על ידי: אביחי חיים
  • 13-02-2014
  • 10:03

רבותיי, בית"ר כפר סבא אט אט חוזרת לליגה. הניסיונות של פיני עייש ובוזגלו לא צלחו, והשאירו לבעלי הקבוצה, מקסים סוסן רק אפשרות אחת, להחזיר את חיים סירוטקין שמתאים כמו כפפה לבית"ר, היישר לעמדת המאמן הראשי והקובע העיקרי. כמובן בהגעתו הגיעו שחקניו האהובים ואלעד כהן אחד, יחדיו הם צמד החמד של ליגה א' דרום ומהם צריך מאוד להיזהר: "כיף לחזור לבית"ר כפ"ס, אנחנו עובדים קשה באימונים ואת התוצאות רואים על המגרש", סיפר אלעד כהן.  

 

עשיתם בשבת ניצחון גדול על קריית גת, עם גול אדיר שלך, יכול להיות שקריית גת באה קצת עם האף למעלה?

"אני לא חושב שקריית גת באה עם האף למעלה, אבל הם מתמודדים בצמרת הטבלה ויש להם את המטרות שלהם, לנו יש את המטרות שלנו. בית"ר כפ"ס היא בטח לא עוד קבוצה שאפשר להגיע אליה הביתה ולזלזל, אני לא מאמין שהם חשבו כך כי אני מכיר את הנפשות הפועלות שם. היה משחק טוב בשביל הקבוצה, בית"ר כפ"ס ניצחו וברוך השם רק שימשיך ככה".

 

אלעד כהן: "בית"ר כפ"ס היא בטח לא עוד קבוצה שאפשר להגיע אליה הביתה ולזלזל". (צילום: אביחי חיים)

 

אלעד כהן חוזר לעצמו?

"לא יודע אם לחזור לעצמי, כי לא הייתי עצמי. כבשתי את שער הניצחון מול קריית גת ועל כך אני שמח. חשוב לציין שזה לא רק אלעד כהן, אלא זה כל הקבוצה שעובדת ועבדה קשה מאוד נגד קריית גת ב-90 הדקות במשחק ואני שמח שלקחנו 3 נק' חשובות ביותר בדרך לבריחתנו מתחתית הטבלה".

 

בשישי בית"ר כפ"ס פוגשת את מכבי יפו  "האקסית הקטנה" שמגיעה במומנטום חיובי, תמיד מסקרנים המשחקים בין שתי הקבוצות.

"מכבי יפו היא קבוצה מצוינת שהיא בצמרת הטבלה, יהיה משחק טוב וברמה גבוהה. בבית"ר כפ"ס וזה לא קשור לניצחון האחרון בקריית גת, מול כל קבוצה בליגה אנחנו באים על מנת לנצח ולהביא נק'. אני מקווה שנהיה דומיננטיים במגרש, נשחק כדורגל חיובי והעיקר שננצח".

 

המטרה של כפ"ס העונה?

"לחזור להיות מועדון חזק בצמרת הטבלה של ליגה א' דרום. ראשית כל, אנחנו רוצים להבטיח את השארותינו בליגה, נעבוד קשה נשתפר ונמשיך ליהנות ממה שאפשר השנה. אנחנו לא רוצים עדיין להסתכל קדימה, אלא קודם כל אנחנו רוצים לברוח מתחתית הטבלה ולהבטיח את ההישארות בליגה".

הוסף תגובה
תגובות