עירוני בת ים התארחה בשישי בעיר אילת אצל בני אילת ולאירוח כל כך יפה אף אחד לא ציפה לכך. אילת אומנם עלתה באותו הרכב עם אותם השחקנים ששיחקו בניצחון החשוב על כפר קאסם, אך ללא מחויבות, טירוף ובעיקר נשמה על כר הדשא. הבת ימים הגיעו לאחר ההפסד לאזור בתקווה להוציא נק' במגרש הקשה באילת, אך שלישייה לרשת האילתית על זה אף אחד לא חלם.
החבורה הלוחמת של אטלי, לא הגיעה למשחק. (צילום: פרנסיסקו דיסטסיו)
בדקה ה-12 פיני בלילי החל במלאכת הכיבושים לאחר שקיבל כדור בתוך רחבת ה-16, ומקרוב כבש בקלילות לזכות הבת ימים. אילת לא הגיעה למשחק ורוב המצבים היו בצד הבת ימי. 5 דקות מפתיחת המחצית השנייה, בת ים מכפילה את היתרון משער מ-16מטרים של גיא קלמנטה שמקפיץ את הספסל הבת ימי ומעורר עצבים בצד האילתי. הסיום היה כולו של מר פיני בלילי שחולף בקלילות על שחקני ההגנה של אילת כאילו היו קונוסים באימון ומגלגל את הכדור לרשת בדרך לצמד אישי שלו ושער שלישי של בת ים.
חוגגים עם בלילי. (צילום: פרנסיסקו דיסטסיו)
בלילי משתגע. (צילום: פרנסיסקו דיסטסיו)
קלמנטה חוגג. (צילום: פרנסיסקו דיסטסיו)
תוצאה בהחלט מפתיעה לאור המשחקים האחרונים של בני אילת, אשר כאשר הפסידו שחיקו עם הרבה כבוד ומלחמה על המגרש מה שכנראה לא היה אמש על המגרש. מאמנה של אילת, אילן אטלי הגיב בסיום: "זו אכזבה קשה, במיוחד לאחר הניצחון בשבוע שעבר. אני לוקח את כל האשמה עליי, אני לא הצלחתי להביא את השחקנים שלי במשחק הכי חשוב של העונה לרמת מחויבות שאפיינה אותנו. כנראה שמשהו בהכנה למשחק הייתה לקויה. למרות ההפסד הזה, והתוצאות של כל קבוצות התחתית עדיין נשארנו בחיים ומבחינת סיכויים, אני עדיין מאמין שאם השחקנים יחזרו לאותו ההקרבה, הלחימה, והנחישות שזה מה שאפיין את הקבוצה אני מאמין שהקבוצה תישאר בליגה".
אילן אטלי, צריך לעשות חשבון נפש. (צילום: פרנסיסקו דיסטסיו)
מאמנה של עירוני בת ים, משה טליאס אשר נשאר באילת עם משפחתו לחגוג את הניצחון הגיב: "אני חושב שבסך הכל, עברנו משוכה לא קלה ולא פשוטה, מול קבוצה שמתמודדת איתנו בחלק התחתון. אנחנו רוצים לאסוף כמה שיותר נק', כדי להגיע לחלק האחרון בליגה רגועים ולא להקלע לקרבות התחתית".
טליאס: "עברנו משוכה לא קלה". (צילום: פרנסיסקו דיסטסיו)