מושיק אלימלך דורש מרשם העמותות לחקור את ההתנהלות במלאכי

היו"ר של קריית מלאכי שהגיע במהלך העונה בשביל להציל את הקבוצה מהתרסקות, חושד באי סדרים בתוך התקציבים של המועדון ושיגר מכתב לרשם העמותות בו כתב בין היתר: "גיליתי ליקויים רבים"

  • על ידי: מערכת גולר1
  • 24-02-2014
  • 10:20

מכבי קריית מלאכי עוברת עונה לא קלה, כשהנהלות מאמנים ושחקנים התחלפו כבר, וכעת עוד פרשה מעסיקה את ראשי המועדון.

היו"ר שהגיע בכדי להציל את הקבוצה, מושיק אלימלך, שיגר מכתב לרשם העמותות בו הוא דורש לחקור את ההתנהלות של עמותת קריית מלאכי בתקופה שבה לא היה, על ההתנהלות בכספים וכדומה.

 

"בתקופתי גיליתי ליקויים רבים, ספר החברה שלא קיימים, משיכות לא ברורות מהחשבון, עיקולים על אי תשלום לספקים שבכלל לא נלקחה מהם סחורה ועוד".

 

מושיק אלימלך הודיע שהשבוע הוא יעזוב את תפקידו ואמר באחת השיחות: "אני נותן את הקבוצה לאוהדים, כי היא שייכת להם. אני בטוח שהם יעשו עבודה טובה ויצליחו להוציא אותה מהמצב אליו היא נקלעה".

 

המכתב ששלח מושיק אלימלך

 

הוסף תגובה
תגובות