בהפועל מרמורק נדהמו לשמוע את הפרסומים השקריים באתר כזה או אחר, לפיהם חנן פדידה עזב את המועדון בשל חילוקי דעות עם המאמן ארז בנודיס. פדידה התייחס לפרסומים השונים ואמר בזעם ל"גולר 1": ישנם גורמים שמנסים לחבל בקבוצה מסיבה כזו או אחרת, היחסים ביני לבין ארז בנודיס מצויינים ולשנינו אותה מטרה להוביל את הקבוצה לליגה הלאומית. אני בטוח שכולם יאכלו את הכובע ונסיים את העונה במקום אותו סיימנו את הסיבוב הראשון. מרמורק זה המקום הכי טוב בליגות הנמוכות עם קהל אוהדים נפלא ותומך ואני משוכנע שניתן לו את כל הסיבות לחגוג בתום העונה".
ארז בנודיס מאמן הקבוצה התייחס אף הוא ואמר ל"גולר 1": " אני לא מבין על מה המהומה, פדידה הוא שחקן חשוב במועדון, הייתה אסיפת שחקנים שגרתית אחרי משחק ליגה, אנחנו מהיום חושבים רק על המשחק הקרוב מול באר יעקב, יש לנו מחויבות גדולה למועדון ולקהל הנפלא שתומך בנו בכל משחק, אני נהנה להיות חלק מהמועדון הגדול ולעבוד, ומקווה בעזרת השם לסיים את העונה בצורה מופלאה הרבה בשביל הקהל הנפלא שלנו".
חנן פדידה בתנועה אופיינית. " מרמורק זה המקום הכי טוב בליגות הנמוכות ואסיים בו את הקריירה".( צלום:רפי נחמיאס)
יו"ר המועדון חנן עדני הגיב אף הוא :"חנן פדידה הוא חלק מהקבוצה ,ואני לא מבין מהיכן הפרסומים האלו, יש אנשים שרוצים לחבל בקבוצה, אך אני מאמין בצוות המקצועי ובשחקנים שיעשו מלאכתם נאמנה".
עדני ובנודיס. המאמן קיבל את המשוכות להוביל את הקבוצה גם בעונה הבאה.(צילום:רפי נחמיאס)
עדני אף הודיע לשחקנים היום כי החליט להחתים את המאמן ארז בנודיס לעונה נוספת כאות הערכה על העבודה המצויינת שלו בקבוצה, ועל כך שהוביל את הקבוצה למאבק על הכרטיס ללאומית, והוא מקווה ששנה הבאה בנודיס ידריך את המועדון בליגה הלאומית".