הרוחות סוערות ביפו יממה לאחר המשחק אמש מול קריית גת, בו מאמנה לשעבר של הקבוצה, ליאור זדה, חגג בסיום את הניצחון לעיני האוהדים שקיללו אותו.
כזכור, המאמן אמר בסיום שלא התכוון לפגוע באף אחד ושזו הייתה חגיגה פרטית שלו. זדה אף הצהיר שהוא אוהב את האנשים ביפו ושהיו אוהדים בודדים שקיללו אותו מאז ומתמיד וכן, הוא רצה להראות להם.
מי שלא כל כך אהב את ההתנהגות של זדה, בלשון המעטה, זה מנהל הקבוצה, אשר עזרן, שתקף את המאמן לשעבר בצורה חסרת תקדים: "שלא יספר לי סיפורים. הוא אחז באיבר מינו מול הקהל, זה יותר גרוע ממה שעשה שי מאור, ואני עוד רבתי עם שי בגללו כשהוא חגג לנו ככה מול הפרצוף, הגנתי עליו בגופי". מספר עזרן.
אשר עזרן: "ליאור זדה אחז באיבר מינו מול הקהל". (צילום: ארז נעמן)
"הוא ירד לי מהעיניים, אחרי מה שהוא עשה. הוא היה חבר טוב שלי, חבר טוב של כולנו. מה שהוא עשה לא מכובד וזה בל יעבור מבחינתי. נגעלתי ממנו, זו קבוצה שהיית בה כמעט שנתיים", סיכם המנהל.
ליאור זדה הגיב לדברים: "עצם זה שאשר אומר שהוא הגן עליי בגופו, זה אומר הכל. שיקום אדם אחד שיגיד שעשיתי תנועה מגונה. כל החטא שלי ששמחתי ומבחינתי זה עבר. לגבי אשר, מאכזב מאוד שאחרי חברות כל כך קרובה, אישית ומשפחתית, הוא בחר ללכת לתקשורת ולא לדבר באופן אישי. חבל שלא בחר להתעלות כמו אילן, עמיקם והשאר ולא לקחת באופן אישי. מה עוד שהוא מכיר אותי טוב מכולם. אני בכל מקרה אוהב אותו".
אגב, מאז המקרה אתמול מקבל המאמן הודעות נאצה רבות ואיומים. זדה שוקל להגיש תלונה במשטרה.