כפ"ס חזק בפלייאוף: הפועל כפר שלם- בית"ר כפ"ס 2:0
שער אומנותי של דוס סנטוס העלה את האורחים ליתרון ראשון במשחק, יוני רביבו השלים את תוצאת המשחק בדקות הסיום וקבע ניצחון לחבורתו של סירוטקין. כפר שלם? הגיעו להזמנויות שלהם, אך לא היו החלטיים ליד הרשת
הפועל כפר שלם שנמצאת בבתקופה לא הכי טובה העונה בלשון המעטה, אירחה את בית"ר כפ"ס במגרש הותיק בשכונת התקווה. שתי הקבוצות הגיעו למשחק לאחר הידיעה, כי עמישב פ"ת הפסידה במפתיע לבאר יעקב ובכך רשמית נפתח המירוץ על המקום החמישי המוביל לפלייאוף העליון. כ-150 צופים הגיעו לשכונה כדי לתמוך בשחקני שתי הקבוצות. בית"ר כפ"ס עלתה עם ההרכב החזק ביותר, בראשותם של אלעד כהן ויוני רביבו שהיה מצוין במשחק. מנגד, שוקי סידס החליט לא להעלות ב-11 את שלומי לוי, ומוחמד חטארי ובכך שם את כל המחויבות בחלק ההתקפי, על נאור אלדד הצעיר, וצ'יקו דננבאום.
יהודית עיני, הגיעה לצפות בבנה בלם כפר שלם, גיא עיני. (אביחי חיים)
הבן של סידס, משתעשע. (אביחי חיים)
שוקי סידס, עשה טעות שלא פתח עם לוי וחטארי. (אביחי חיים)
"מוריניו הישראלי", חיים סירוטקין מוביל את כפ"ס בדרך לפלייאוף העליו. (אביחי חיים)
מי שפתחה טוב, הייתה זו כפר שלם שב-15 דקות הראשונות לא נתנו לכפר סבא לשחק את הטיקי טקה הידוע, ובכך די השתלטו על המשחק. נאור אלדד עבר את שוערה של כפ"ס,. רן קדוש, ובמקום לכבוש מקרוב ולהעלות את הכפר ליתרון, החליט לפרגן לצ'יקו שהחמיץ את הכדור. נאור להבא, חשוב לפרגן אך מצב כזה תשים את הכדור ברשת בלי לחשוב יותר מדי. ראבון שרעבי איים גם הוא על השער, אך הכדור הלך רחוק ממסגרת השער.
פתיחת המשחק. (אביחי חיים)
צ'יקו דננבאום, היה צריך לכבוש את הראשון לכפר. (אביחי חיים)
לאחר השליטה של כפר שלם, השתנה המומנטום וכפ"ס החלו לתקוף. ליעד ברקוביץ, בחן לראשונה את ערנותו של דוידי, אך הכדור טס מעל הרשת החיצונית. רביבו גם כן ניסה את מזלו, אך הכדור הלך לפינה השמאלית ליד הקורה. חצי שעה מפתיחת המשחק, הברזילאי של ככפ"ס, דוס סנטוס, עושה צרות להגנה של כפר שלם ומקפיץ מעל דוידי באומנות בדרך לשער הראשון במשחק. כפ"ס קיבלה תנופה, ואלעד כהן עבר בקלילות את שחקני ההגנה של כפר שלם, הגיע מול דוידי אך בעט ברשלנות היישר לידיו של השוער.
רביבו מעייף את דוידי. (אביחי חיים)
דוס סנטוס, כובש את הראשון לכפ"ס. (אביחי חיים)
המחצית השנייה נפתחה והייתה די מסורבלת. במשך כמה דקות שחקני שתי הקבוצות, ניסו להניע את הכדור לעבר רחבת השוערים, אך ללא הצלחה והמשחק התנהל בעיקר במרכז המגרש. דוס סנטוס הגיע שוב פעם למצב טוב מול השער, אך מפספס את הרשת. לאחר מכן, שערבי היה יכול להשוות את התוצאה אך לא הגיע לכדור בתוך רחבת ה-5. לקראת הסיום, מאמנה של כפר שלם זרק הערה לעבר השופט ובתגובה לכך, הרחיקוהו ליציע. לחלוצה של כפ"ס, אלעד כהן, היה עוד הזדמנות להכפיל את התוצאה אך לא השכיל לעשות זאת. בסיום, לאחר 4 דקות תוספת זמן ואין ספו העברות זמן של שחקני כפ"ס, יוני רביבו נשאר לבדו מול דוידי ומול ה-אין הגנה של כפר שלם סגר את הסיפור.
שרעבי לא מגיע מול קדוש. (אביחי חיים)
אלעד כהן מול השער, מחמיץ. (אביחי חיים)
טל משען מנסה להפריע לקדוש. (אביחי חיים)
בית"ר כפ"ס ועוד 4 קבוצות ביניהם גם כפר שלם, יכולות עדיין לחלום על הפלייאוף העליון. למרות מה שסירוטקין אמר כי: "בית"ר כפ"ס איחרה את הרכבת", כנראה שסירוטקין ומוריניו עובדים באותה השיטה של הפסיכולוגיה ההפוכה. מורידים ציפיות, מוציאים את עצמם מהמירוץ, ואז השחקנים מגיעים רגועים למשחק בלי משקולות ומשחקים כדורגל ואף מנצחים. אני אישית, לא מאמין בכך וחושב שצריך להגיד את האמת בפרצוף ולא לסלף ולעגל פינות, אך זה עובד ובית"ר כפ"ס נמצאת היום חזק בפלייאוף העליון מרחק 3 מחזורים לסיום העונה.
יוני רביבו כובש, כפ"ס חוגגת ניצחון בדרך לפלייאוף העליון. (אביחי חיים)
כפר שלם, ניסתה לשחק את הכדורגל שלה ואף לחצה על היריב אך כאשר הגיעה להזדמנויות, יום חלש של שחקני ההתקפה של הכפר מנעו ממנה לכבוש ולהכריע את המשחק, אך כמו יריבתם הם עדיין יכולים למצוא את עצמם בפלייאוף העליון, כך שכלום עוד לא גמור וחתום עד סוף העונה.
יו"ר כפר שלם, אביחי יחיא, יש עוד תקווה לכפר. (אביחי חיים)