הכחשה בכפ"ס: חיים סגור אצלנו
לאור הפרסומים באתרים השונים על כך שחיים סירוטקין, בדרך להפועל מרמורק לצד חברו הטוב אייל גולן. בעלי בית"ר כפ"ס, מקסים סוסן מגיב: "חיים סירוטקין יאמן רק בכפר סבא, כל הפרסומים הם שקריים, חסרות שחר ומטעים את הציבור"
הפועל מרמורק החלה לעבוד? תחשבו שוב. לאחר שפורסם כאן כי אלדד פרי ייפגש עם דוד אמסלם ויציע לו את תפקיד מאמן הקבוצה. לפני שעות אחדות, עלו פרסומים שונים על מועמדותו של לא אחר מאשר חיים סירוטקין אשר אמור לשתף פעולה עם הזמר המפורסם אייל גולן אשר ידוע כי השניים חברים טובים. כזכור, בשנים עברו, אייל גולן התאמן בקבוצות אותה אימן חיים סירוטקין ביניהן בית"ר כפ"ס ואף שיחק מספר משחקים במועדון הבית"רי.
חיים סירוטקין ומקסים סוסן יחדיו, לדבריו: חיים סגור בכפ"ס. (אביחי חיים)
בעלי בית"ר כפ"ס, מקסים סוסן, מכחיש בריש גלי את הפרסומים על מועמדותו של חיים סירוטקין לתפקיד המאמן של הפועל מרמורק: "זה ממש שטויות, וזה ספין תקשורתי. חיים התקשר אליי ברגע שזה עלה, ואמר לי שלא דיבר עם אף אחד על כך". כמו כן, בפרסומים השונים רשום: "מקסים סוסן נתן את ברכת הדרך". על כך מקסים מגיב: "אף אחד לא דיבר איתי, ובטח שלא נתתי כפי שכותבים את ברכתי. "חיים סירוטקין יאמן רק בכפר סבא, יחד עם הסגל שנסגר הנוכחי. כל הפרסומים הם שקריים, חסרות שחר ומטעים את הציבור". בנוסף, מקסים מתכנן לתבוע את האתרים השונים על הפרסומים השקריים לדבריו, אשר נתן את ברכת דרכו למהלך להחתמת סירוטקין במרמורק.