הפועל בית שאן: "הצבע חזר לפנים"

חניכיו של המאמן גיא דיין גברו אמש על באקה אל גרבייה 1-2 בבית וחזרו לנצח אחרי חמישה משחקים. המאמן דיין: "הכי חשוב שתהיה המשכיות כי אם לא- לא עשינו שם דבר"

  • על ידי: יצחק סולומון
  • 07-12-2025
  • 17:02

אוויר לנשימה להפועל בית שאן, שגברה אמש 1-2 באצטדיונה הביתי על עירוני באקה אל גרבייה. "חזר לנו הצבע לפנים" הודו בבית שאן ומקווים שתהיה המשכיות.
בית שאן, המודרכת על ידי כדורגלן העבר גיא דיין, עלתה לחוצה למשחק, לאחר שכבר שכחה טעמו של ניצחון ולאחר שראתה את הצמודה שלה בטבלה, הפועל מגדל העמק, מביסה את מוסמוס במשחק חוץ.
הפועל בית שאן, שהגיעה במטרה למחוק את פתיחת העונה הגרועה ולצאת לדרך חדשה פתחה בסערה את המשחק ועלתה ליתרון מהיר 0-2 מצמד של מוחמד עוואדה, בדקה ה-13 והשני בפנדל בדקה ה-22.


באקה אל־גרבייה ניסתה לחזור למשחק עם שער מצמק על סף השריקה למחצית, אבל זה היה הערב של הפועל בית שאן, ששחקניה נלחמו במחצית השנייה על כל כדור עד לשריקת הסיום וזכו בשלוש נקודת יקרות, שמעניקות להם הרבה אוויר לנשימה.


בעקבות הניצחון מדורגת הפועל בית שאן במקום ה- 12 בטבלה. בשבוע הבא יוצאת הקבוצה למשחק חוץ נגד נועלת הטבלה מכבי נוג'ידאת.

 

"הכי חשוב שתהיה לניצחון על באקה המשכיות כי אם לא- לא עשינו שם דבר", אומר המאמן גיא דיין, "זה שנוג'ידאת במקום האחרון בטבלה הלא אומר כלום. אנחנו צריכים לבוא ממוקדים ומפוקסים ולעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר".

צילום: אביב עובדיה

הוסף תגובה
תגובות